top of page

Hoofdsponsors

Onze prins

Lieve Uilen en Uilinnen,


Na één jaar het grote carnavalsfeest ontzettend te hebben gemist is het dan eindelijk weer zover. En aan mij de eer, Prins Niels d’n Urste om dit jaar voorop te gaan. Ik (Niels van Heesch) ben met mijn 25 jaar een van de jongste prinsen van de Torenuilen. Gelukkig is het carnavalsvirus al jong overgeslagen van carnavalsvierders ex-prins Gradje en oud-page Jolanda.


Dit jaar komt de prins niet uit Pufluk of Pufluk-Noord…. Waar ik 25 jaar in Pufluk-Noord heb gewoond ben ik sinds een paar maanden gaan samenwonen met Iris in Deest. Gelukkig hebben jullie als Torenuilen al ervaring met een Prins uit Deest!


Carnaval vieren doe ik, zoals jullie waarschijnlijk wel weten, altijd in Pufluk. Zo oud als ik ben, ben ik ook lid van c.g. de Koosjes. Dit Koos grandioze groepje heeft iets dat mij wel typeert: Gemoedelijk, de niets-moet-alles-mag mentaliteit en roeien met de riemen die we hebben.


In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Digitaal Marketeer bij Techonomy B.V. in Eindhoven. Samen met een team van meer dan 50 jonge professionals helpen we organisatie vooruit in hun digitale marketing. Het mooie daarbij is dat ik de kans krijg om dagelijks samen met mooie klanten gave projecten op te pakken,
denk aan: De Mandemakers Groep, Attractiepark Toverland en Koninklijke WandelBond Nederland.


De combinatie van digital en sport heeft mij altijd geboeid. Daarom ben ik dan ook vaak te vinden in het Philips Stadion in Eindhoven. Samen met ons Pap zit ik elke thuiswedstrijd van PSV in het voetbalstadion. En ja, ik zal de grap zelf vastmaken, er zijn mooiere jaren geweest om daar te zijn. Maar zoals het motto van de club luidt: Eendracht Maakt Macht, en dit principe geldt zeker tijdens de
carnaval aankomend jaar!


Samen met heel Pufluk hoop ik samen met mijn hofhouding; Adjudant Michael, Pages Sanne & Iris en Drankmeester Gerald, er een grandioos feest van te gaan maken. Want mijn lijfspreuk is niet voor niets:
Het gee pas goed als ge het samen doet!

JVG_0043.jpg
bottom of page