Hoofdsponsors

Onze prins

Beste Uilen en Uilinnen,

 

Graag wil ik mijzelf, prins Harm d’n Twidde, even aan jullie voorstellen.

Normaal heet ik natuurlijk gewoon Harm Megens. Ik woon aan de Oude Koningstraat in Puiflijk. Ik ben daar letterlijk en figuurlijk geboren en getogen. In 2009/2010 heb ik mijn eigen huis gebouwd op een stuk grond dat toen nog van mijn ouders was. Daar woon ik nu dus sinds 2010.

Ik ben getrouwd met mijn lieve vrouw (en nu page) Conny, daarnaast heb ik een schat van een dochter Hannah. Zij is nu vijf jaar oud en zit in Puiflijk op basisschool ’t Geerke. Bij ons wonen ook nog twee konijnen; Coco en Star.

Naast dat ik nu prins ben, moet ik normaal gesproken ook werken. Dit doe ik in de bouw als kleine zelfstandige. Ik maak van alles; van verbouwingen tot nieuwbouw en renovatie. Dit doe ik bijna altijd met heel veel plezier. Het is een mooi vak en je bent altijd lekker met je handen bezig. Een (carnavals)muziekje op de achtergrond hoort er natuurlijk bij.

Maar naast al dat gewerk en gehos moet je als prins ook af en toe ontspannen. Dit doe ik op verschillende manieren. Ik ga graag zwemmen, ook in buitenwater. Verder doe ik sinds twee jaar aan wielrennen en hardlopen. Ook combineer ik deze drie sporten regelmatig door aan een triathlon mee te doen. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn dochter Hannah te stoeien of te ravotten in de tuin. Wat natuurlijk niet mag ontbreken is af en toe een dagje uit naar een pretpark of dierentuin met vrienden of familie.

Nou, ik hoop dat jullie allemaal wat wijzer van mij zijn geworden na dit voorstelverhaaltje. Dan sluit ik nu af met mijn lijfspreuk:

 

Trots op dorp en vereen, prins carnaval ben je nooit alleen!!

MHF_2604.jpg
P1460596
P1460596

press to zoom
HH met raad_edited
HH met raad_edited

press to zoom
P1290964
P1290964

press to zoom
P1460596
P1460596

press to zoom
1/7