top of page

Hoofdsponsors

Hoofd sponsors

Horeca De Lier Puiflijk

nieuwe logo.jpg

Dorpshuis de Lier biedt ruimte voor een veelheid aan  activiteiten. Van een intieme managementbijeenkomst tot een stijlvol  huwelijksfeest. Met een grote variatie in zalen en ruimtes bent u bij ons  altijd verzekerd van een locatie die bij u past. De verschillende zalen van  Dorpshuis de Lier zijn vernoemd naar de vertrekken van de oude boerderij die  ooit stond op de plek waar de Lier nu staat. Zo kunt u voor een spetterend  verjaardagsfeest terecht in Den Dèèl en organiseert u een geslaagde workshop Achterhuys.

Megens Installatie

logo%20Megens.jpg

Installatietechniek is een breed vak dat voortdurend in beweging is, waarbij installaties steeds geavanceerder worden. Bovendien spelen duurzame totaaloplossingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen een grotere rol dan ooit. Dat vraagt om kennis, visie en innovatief vermogen zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit van de organisatie.

Van Kol Friture

Logo Van Kol Friture.jpg

Van Kol Friture is een traditionele cafetaria / eetcafe midden in Puiflijk, vlakbij de oude Toren. Ook in bezit van een mobiele snackwagen voor de lekkerste snacks op iedere locatie. Gastvrouw Ellen staat altijd klaar om iedereen te ontvangen in de sfeervolle cafetaria. Is er een activiteit in Puiflijk, carnaval of kermis, Van Kol Friture past gelijk hun openingstijden aan voor de naar huis kerende hongerige klant.

Norte.png

Norte Uitgeverij

Norte Uitgeverij is sinds 2008 actief met het ontwikkelen van eigentijdse leermiddelen op het niveau van de leerling. Hun leermiddelen hebben altijd het streven om leerlingen te motiveren, zich niet afhankelijk op te stellen en te ontdekken wat zij zelf kunnen.

bottom of page