Hoofdsponsors

Hoofd sponsors

logo-zaal-de-Linde.png

De Linde

Zaal de Linde in Puiflijk is al sinds jaar en dag een gewaardeerde locatie voor het geven van bruiloften, feesten en partijen van 50 tot 300 personen. Ook voor bedrijfspresentaties, koffietafels, jubilea, vergaderingen, catering en feestjes bij u thuis bent u bij Zaal de Linde aan het juiste adres. Naast een cafégedeelte, een kleine en grotere zaal zijn met name de ongedwongen sfeer, kwaliteit en continuïteit belangrijke kenmerken.

Megens Installatie

logo%20Megens.jpg

Installatietechniek is een breed vak dat voortdurend in beweging is, waarbij installaties steeds geavanceerder worden. Bovendien spelen duurzame totaaloplossingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen een grotere rol dan ooit. Dat vraagt om kennis, visie en innovatief vermogen zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit van de organisatie.

Riool EnZo BV

logo%20Riool%20enzo.jpg

Rioolinspecties beoordelen, riooltechnische objecten inspecteren, kolken beheren, ondergrondse infrastructuren beoordelen en adviseren en ondersteunen bij het aanleggen van rioolstelsels. Het behoort allemaal tot de dienstverlening van Riool EnZo, een adviesbureau op het gebied van riolering waarbij het waarborgen van de kwaliteit van het riool centraal staat.

Van Kol Friture

Logo Van Kol Friture.jpg

Van Kol Friture is een traditionele cafetaria / eetcafe midden in Puiflijk, vlakbij de oude Toren. Ook in bezit van een mobiele snackwagen voor de lekkerste snacks op iedere locatie. Gastvrouw Ellen staat altijd klaar om iedereen te ontvangen in de sfeervolle cafetaria. Is er een activiteit in Puiflijk, carnaval of kermis, Van Kol Friture past gelijk hun openingstijden aan voor de naar huis kerende hongerige klant.

Norte.png

Norte Uitgeverij

Norte Uitgeverij is sinds 2008 actief met het ontwikkelen van eigentijdse leermiddelen op het niveau van de leerling. Hun leermiddelen hebben altijd het streven om leerlingen te motiveren, zich niet afhankelijk op te stellen en te ontdekken wat zij zelf kunnen.

JVG_0004 (2)
JVG_0004 (2)

press to zoom
IMG_0399
IMG_0399

press to zoom
P1460596
P1460596

press to zoom
JVG_0004 (2)
JVG_0004 (2)

press to zoom
1/3