Hoofdsponsors

Hoofd sponsors

De Linde

Zaal de Linde in Puiflijk is al sinds jaar en dag een gewaardeerde locatie voor het geven van bruiloften, feesten en partijen van 50 tot 300 personen. Ook voor bedrijfspresentaties, koffietafels, jubilea, vergaderingen, catering en feestjes bij u thuis bent u bij Zaal de Linde aan het juiste adres. Naast een cafégedeelte, een kleine en grotere zaal zijn met name de ongedwongen sfeer, kwaliteit en continuïteit belangrijke kenmerken.

Megens Installatie

Installatietechniek is een breed vak dat voortdurend in beweging is, waarbij installaties steeds geavanceerder worden. Bovendien spelen duurzame totaaloplossingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen een grotere rol dan ooit. Dat vraagt om kennis, visie en innovatief vermogen zonder afbreuk te doen aan de flexibiliteit van de organisatie.

Riool EnZo BV

Rioolinspecties beoordelen, riooltechnische objecten inspecteren, kolken beheren, ondergrondse infrastructuren beoordelen en adviseren en ondersteunen bij het aanleggen van rioolstelsels. Het behoort allemaal tot de dienstverlening van Riool EnZo, een adviesbureau op het gebied van riolering waarbij het waarborgen van de kwaliteit van het riool centraal staat.

Van Kol Friture

Van Kol Friture is een traditionele cafetaria / eetcafe midden in Puiflijk, vlakbij de oude Toren. Ook in bezit van een mobiele snackwagen voor de lekkerste snacks op iedere locatie. Gastvrouw Ellen staat altijd klaar om iedereen te ontvangen in de sfeervolle cafetaria. Is er een activiteit in Puiflijk, carnaval of kermis, Van Kol Friture past gelijk hun openingstijden aan voor de naar huis kerende hongerige klant.

Educatieve Uitgeverij 11J

Educatieve Uitgeverij 11J is een bedrijf dat onderwijsmaterialen ontwikkeld. De ontwikkelaars van 11J maken verschillende leermiddelen die beschikbaar zijn voor scholen in Nederland. Het gaat hier niet alleen om losse artikelen maar ook om lesmethoden, een volgsysteem en doorlopende leerlijnen.

Please reload

HH met raad_edited
HH met raad_edited

press to zoom
HH met senaat
HH met senaat

press to zoom
P1290964
P1290964

press to zoom
HH met raad_edited
HH met raad_edited

press to zoom
1/9